Van donderdag 11 tot en met zondag 28 september, van 11 uur tot 17 uur, kunt u weer genieten van kunst op 25 bijzondere locaties in de Wijk, IJhorst en het tussenliggende beekdal van de Reest.

Kunst van bekende gevestigde kunstenaars, regionale kunstenaars, jonge kunstenaars, outsiderkunst en taalkunst. Ondermeer is er een vergulde uil te zien van Marte Röling, een groot nieuw corten stalen beeld van Gjalt Blaauw in de ruimte van het Reestdal.  Papieren installaties van Peter Gentenaar en een “Adam” van Couzijn van Leeuwen in de kerk van IJhorst. Willemien Schaap uit Zuidwolde maakte een installatie met overhemden in de Reest.
De jonge kunstenaars Lieselot van Damme, Kirsten Stapel en Joyce Heuven maakten in opdracht van de Stichting kunstobjecten. Er is land-art te bewonderen, schilderijen, digitale collages, glaskunst, weefwerken, houtdrukken, grafiek, foto’s, video, keramiek, grote en kleine beelden, op locatie gebouwde installaties, recycling kunst en een verhalenkamer. Kortom: een diversiteit van hedendaagse kunst die u tijdens de route van ca. 8 km op u kan laten inwerken.

grenslooskunstverkennen.nl

 

Grensloos kunst verkennen

Grensloos kunst verkennen - Lieselot van damme

grensloos kunst verkennen lieselot van damme

SONY DSC

 

Kirsten Stapel :

grensloos kunst verkennen kirsten stapel

SONY DSC SONY DSC